Maak van uw reistijd
efficiënte werktijd
info@taxiborne.nl
+31 (0)6 - 412 307 68

Zakelijk vervoer

Zakelijk-vervoer Borne

Vip- vervoer met onze uitstekend uitgeruste auto's en representatieve, goed opgeleide chauffeurs. 

De rekenende professionals onder u weten het al lang, werken terwijl u door een van onze toppers veilig door het drukke Nederlandse snelwegen wordt geloodst, is de manier om in moeilijke tijden wat te verdienen. U komt uitgerust en voorbereid aan op de door u opgegeven locaties en bent klaar met de afwikkeling van uw agenda op het moment dat u weer thuis komt. U heeft eindelijk weer tijd voor gezin, huis en haard.

Full service
Taxi Borne brengt u naar elke bestemming die per auto bereikbaar is. Een zakendiner in Venlo, een onverwachte rit naar Brussel of een perfect geplande route naar Duitsland: u komt er snel en goed. Hotels voor onderweg? Een rondleiding in een stad? Wij regelen het allemaal voor u! 

Gemotiveerde mensen
Met onze representatieve chauffeurs kunt u voor de dag komen. Ze zijn netjes gekleed, hebben een goede opleiding genoten, spreken perfect Nederlands en Engels en doen hun werk met heel veel plezier.

Kostenbewust
Onze opdrachtgevers maken vaak veelvuldig gebruik van een taxi. Bij ons is de planning van die taxiritten in vertrouwde handen. Wij houden de service hoog en de kosten laag. Als bijvoorbeeld één van uw mensen met de taxi naar vliegveld Düsseldorf moet en een uur later arriveert op datzelfde vliegveld een relatie van uw bedrijf, dan blijft onze chauffeur gewoon even wachten. Voor de taxirit van Düsseldorf naar uw bedrijf betaalt u dan alleen de wachttijd. Doordat wij dan slechts één en geen twee taxi’s hoeven in te zetten, bespaart u maar liefst 50 procent. In een persoonlijk gesprek vertellen we u graag meer over de mogelijkheden en de voordelen van een efficiënte en kostenbewuste planning.


Bent u op zoek naar een goedkope taxi Borne? Bel Taxicentrale Borne via 06 - 41 23 07 68 Wij hanteren betaalbare tarieven. Full taxi service van en naar Borne. Ook beschikbaar als Taxi Hengelo | Luchthavenvervoer

Taxi Centrum Hengelo