Maak van uw reistijd
efficiënte werktijd
info@taxiborne.nl
+31 (0)6 - 412 307 68

Taxi Bentelo

Taxi Bentelo nodig?

Bent u op zoek naar optimale service en een taxibedrijf dat altijd op tijd is, dan is vervoer met Taxi Centrum Hengelo het taxibedrijf wat u zoekt. Wij bieden een Taxi Bentelo met optimale service zodat u zorgeloos kunt reizen. Naast particulier vervoer vervoeren wij u ook zakelijk van en naar Bentelo. Wanneer u zich wil verplaatsen in Bentelo of vanaf Bentelo in omgeving, neem dan contact op met Taxi Centrum Hengelo en laat ons u veilig en snel vervoeren tegen goedkope tarieven. Onze taxi chauffeurs zijn professionele chauffeurs die betrouwbaar  en discreet zijn. U zult comfortabel en luxe met ons reizen. Laat u verrassen door onze optimale taxi service van en naar Bentelo.

Taxi Bentelo voordelen:

- Wij staan altijd voor u klaar 24 uurs service.
- Wij zijn de beste in personen & zakelijk vervoer.
- Wij zijn altijd op tijd bij afspraken.
- Wij zijn veilig & discreet.

Taxi Centrum Hengelo kan uw rit verzorgen van en naar Bentelo. Het tarief is afhankelijk van uw plaats van vertrek en bestemming.
De prijs is gemiddeld voor een enkele taxi reis € 30,- en een retour taxi Bentelo € 50,- voor een Taxi Hengevelde kunt u onze taxicentrale ook gerust bellen.

Bent u met een grotere groep dan kunt u met de Taxibusje van Taxi Hengelo vervoert worden van en naar Bentelo. De prijs is gemiddeld voor een enkele reis naar Bentelo met de Taxibus € 40,- en een retourtje taxi-bus Bentelo € 75,- 

Neem voor meer informatie en reservering contact op met 06 - 41 23 07 68 of via het contactformulier.

Bent u op zoek naar een goedkope taxi Borne? Bel Taxicentrale Borne via 06 - 41 23 07 68 Wij hanteren betaalbare tarieven. Full taxi service van en naar Borne. Ook beschikbaar als Taxi Hengelo | Luchthavenvervoer

Taxi Centrum Hengelo