Maak van uw reistijd
efficiënte werktijd
info@taxiborne.nl
+31 (0)6 - 412 307 68

Het wagenpark van Taxi Borne is vanwege de verschillende vragen van vervoer zeer divers. De voertuigen van Taxi Borne zijn Luxe en full option zaols panorma dak, leder interieur, Airco, stoelverwarming, getint glas en dvd navigatie enz. De overzicht van de voertuigen die momenteel bij ons gebruikt worden voor het taxivervoer 1 t/m 8 personen.

- mercedes S 350 cdi

- mercedes E 220 cdi

- mercedes E 320 cdi

- mercedes E 280 cdi

- mercedes E 270 cdi limo

- mercedes 220 cdi vito

- Chrysler station 3.0 crd 300c

- Bmw 530 d

Binnenkort foto's van alle onze wagens !!

Wij hebben ons wagenpark in onderhoud bij een erkende dealer en garage. Zij dragen zorg dat de wagens aan de laatste milieu emissie eisen voldoen en dat alle afval producten op een goede en verantwoorde manier afgevoerd worden.Wij gebruiken alleen maar originele onderdelen die door erkende monteurs worden ingebouwd. Wij adviseren onze taxi chauffeurs over een economische rijstijl om zo onnodige slijtage en brandstof gebruik tot een minimum terug te brengen.

Bent u op zoek naar een goedkope taxi Borne? Bel Taxicentrale Borne via 06 - 41 23 07 68 Wij hanteren betaalbare tarieven. Full taxi service van en naar Borne. Ook beschikbaar als Taxi Hengelo | Luchthavenvervoer

Taxi Centrum Hengelo