Maak van uw reistijd
efficiënte werktijd
info@taxiborne.nl
+31 (0)6 - 412 307 68

Welkom bij Taxi Borne

Wij houden ons al een aantal jaren bezig met het verzorgen van personenvervoer uit de wijde omtrek van Borne. U krijgt als klant de mogelijkheid om via de website direct inzichtelijk te krijgen op welke manier Taxi Borne in uw vervoersbehoefte kan voorzien. Naast de gebruikelijke dienstverlening in de vorm van particulier en zakelijk vervoer informeert de website u ook over de verschillende vormen van collectief personenvervoer vanuit Hengelo en op welke wijze u aanspraak kunt maken op een van deze vervoers vormen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan zittend ziekenvervoer, uitgaans-Discovervoer, Bob taxi, Koeriersdiensten, V.I.P Vervoer, Bruidsvervoer, Schoolvervoer, Groepsvervoer, Luchthaventaxi en Zakelijkvervoer. Taxi Borne zorgt al jaren voor vervoer op maat. Kwaliteit en service staan hierbij hoog in het vaandel bij taxi Borne 

Een korte samenvatting van onze Taxi-diensten:

Personenvervoer Borne

 is sinds 2008 een gevestigde onderneming die zich voornamelijk richt op personenvervoer van en naar Borne of diverse luchthavens en steden, in en buiten Nederland vanuit heel Twente. Wij bedienen zowel de zakelijke als particuliere markt in Borne en omgeving.

taxibus Borne en touringcar .

Onze taxibusjes zijn comfortabel en luxe ingericht voor het vervoer van 6 - 7 of 8 of zelfs 16 passagiers. Onze touringcars zijn comfortabel en luxe ingericht voor het vervoer van 30 tot 60 passagiers per touringcar. U wordt per taxi- taxibus of touringcar gehaald en gebracht naar de bestemming van uw keuze. U kunt met de taxibus of touringcar prima een dagtocht ,dinnertransfer van hotel naar restaurant of shutteldienst laten rijden.

Uitgaansvervoer en discovervoer Borne

Glaasje op? Laat je rijden. Taxi Borne brengt u 24 uur per dag veilig thuis. Taxi Borne is de huisvervoerder van vele horecagelegenheden in Borne . Bruins Saasveld, Dux Hengelo, Haaksbergen Danspaleis, New York Hengelo en Dieka Markelo.

Directievervoer van Taxi Borne

Taxi Borne is gespecialiseerd in exclusief vervoer. Directievervoer & Chauffeursdiensten is een full service van taxi Borne.

24 uurs taxi service

Taxi Borne is 24 uur bereikbaar. Wij staan garant voor veilige en gezellige ritten. Service verlenen is onze drijfveer om de klant van A naar B te brengen. Taxi Borne is beschikbaar voor heel Twente bijv.- taxi Hengelo naar Borne.

Luchthavenvervoer en vliegveld

Taxi Borne is gespecialiseerd in Airportservice in de regio Overijssel en Twente. We rijden uitsluitend privé vervoer, dus geen combinatie's. U wordt rechtstreeks van en naar het vliegveld vervoert, u hoeft dus niet meer op andere reizigers te wachten. Luchthavenvervoer Borne : Schiphol Airport, Zaventem Airport,  Charleroi Airport, Weeze Airport,  Groningen Eelde, Düsseldorf AirportLuchthaven Eindhoven en Rotterdam vliegveld.

Zakelijk-vervoer / Vip- vervoer

Taxi Borne is uw partner voor zakelijk taxi vervoer. Bij ons kunt u vooraf een luxe taxi reserveren voor uw klanten, personeel en relaties. Wij halen en brengen hen zoals u vraagt. Wij nemen u hierbij de zorgen voor goed vervoer uit handen en zorgen er voor dat uw klanten en werknemers uitgerust en op tijd op hun plaats van bestemming zijn.

Betaal op rekening.

Uw gasten hoeven zelf niet af te rekenen.

Luxe en comfortabele luxe taxi.

Trouwvervoer / Bruidsvervoer van taxi Borne.

Bent u op zoek naar een goedkope taxi Borne? Bel Taxicentrale Borne via 06 - 41 23 07 68 Wij hanteren betaalbare tarieven. Full taxi service van en naar Borne. Ook beschikbaar als Taxi Hengelo | Luchthavenvervoer

Taxi Centrum Hengelo