Maak van uw reistijd
efficiënte werktijd
info@taxiborne.nl
+31 (0)6 - 412 307 68

Taxi Twente Enschede airport

Onze luchthaven taxi service is betrouwbaar & veilig door heel Nederland . Wij bieden geen deeltaxi aan maar prive vervoer. Met onze Taxivervoer is onze Airport service vanaf 3 personen vaak ook goedkoper dan een deeltaxi . Onze Airport taxi service en onze taxicentrale zijn 24 uur per dag , 7 dagen per week , 365 dagen per jaar beschikbaar.

Taxi  (1 t/m 4)

Opzoek naar een goedkoop taxi Enschede airport? Bel dan Taxi Borne via 06 - 41 23 07 68.

Taxi Borne kan uw rit verzorgen van en naar Airport Twente. Het tarief is afhankelijk van uw plaats van vertrek en bestemming. De prijs is gemiddeld voor een enkele reis met de Taxi € 25,- en een retourtje € 50,-. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een rit vanaf station Borne naar Enschede Airport.Goedkope Taxibus naar twente Enschede (5 t/m 8)

Bent u met een grotere groep dan kunt u met de Taxibusje van Taxi Borne vervoerd worden van en naar Twente Airport. De prijs is gemiddeld voor een enkele reis naar Luchthaven Enschede met de Taxibusje is € 35,- en een retourtje  € 65,-. Voor vragen over de tarieven, aantal personen en bagage kunt u gerust contact opnemen met ons via 06 - 41 23 07 68 of via het contactformulier.

Bent u op zoek naar een goedkope taxi Borne? Bel Taxicentrale Borne via 06 - 41 23 07 68 Wij hanteren betaalbare tarieven. Full taxi service van en naar Borne. Ook beschikbaar als Taxi Hengelo | Luchthavenvervoer

Taxi Centrum Hengelo