Maak van uw reistijd
efficiënte werktijd
info@taxiborne.nl
+31 (0)6 - 412 307 68

Prijzen

Wie op zoek is naar een goedkope taxi in Borne, komt als snel uit bij Taxi Borne. Als een van de enige taxibedrijven in de regio hanteren wij goedkope instaptarief voor onze taxiritten. Dat betekent dat u enkel een vaste prijs per kilometer, per minuut en voor de eerste aanslag betaalt. Deze tarieven zijn laag, waardoor u altijd verzekerd bent van een goedkope taxi van en naar Schiphol of ander luchthaven.

KLANTVRIENDELIJK EN BEHULPZAAM

Ons goedkope taxitarief is bij veel inwoners van Borne en omliggende plaatsen bekend. Al vele jaren profiteren onze klanten van onze service en weten ons direct te vinden, zodra zij op zoek zijn naar Luchthavenvervoer of personenvervoer. De klantvriendelijke en behulpzame chauffeurs van ons taxibedrijf weten iedere rit comfortabel en veilig te laten verlopen.

ARRIVEER OP DE AFGESPROKEN TIJD

Bovendien kunnen wij vanwege onze strakke en efficiënte planning, iedere rit volledig volgens het gewenste tijdschema te laten verlopen. Wij komen op de afgesproken tijd bij u op locatie en zorgen er vervolgens voor dat u op de juiste tijd arriveert op de gewenste bestemming.

UITERST COMFORTABELE TAXI’S

Niet alleen is ons taxibedrijf goedkoop en klantvriendelijk, wij beschikken bovendien over uiterst comfortabele taxi’s die zijn voorzien van allerlei moderne apparatuur. Dit alles maakt een taxirit aangenaam en plezierig. Bel voor een goedkope taxi in Borne direct naar onze taxicentrale. Wij zijn 24/ 7 bereikbaar op het telefoonnummer 06 41230768.


Bent u op zoek naar een goedkope taxi Borne? Bel Taxicentrale Borne via 06 - 41 23 07 68 Wij hanteren betaalbare tarieven. Full taxi service van en naar Borne. Ook beschikbaar als Taxi Hengelo | Luchthavenvervoer

Taxi Centrum Hengelo